Menu
Το καλάθι

Ωράριο λειτουργίας για τηλεφωνική επικοινωνία : Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 έως 15:00 || 231 220 90 91 ||  Για ώρες εκτός ωραρίου στείλτε μας  μήνυμα εδώ.

Εταιρικά νέα RSS Feed

30 Ιαν Συνεργασία BMAC.GR- WOOX
marianna 0 3707
Το BMAC.GR φέρνει στην Ελλάδα τα νέα προϊόντα αυτοματισμού της WOOX, που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και το design τους! Η γκάμα των προϊόντων της Woox περιλαμβάνει πρίζες, πολύπριζα, κάμερες παρακολο..
11 Σεπ Το BMAC.GR στην IFA 2018
marianna 0 3592
  Βρεθήκαμε στο Βερολίνο για την μεγαλύτερη τεχνολογική έκθεση της Ευρώπης! Ενημερωθήκαμε για όλα τα νέα προϊόντα συστημάτων ασφαλείας και smart home, ενώ είδαμε και τι νέο θα κυκλοφορήσει από τ..
14 Ιαν Συνεργασία BMAC.GR - Chuango
giorgos 0 4184
Η εταιρεία μας «BMAC.GR I.K.E.» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Chuango  “Chuango Europe B.V.” κατασκευαστη ολοκληρωμένων συστημάτων συναγερμού και ..
16 Αυγ Συνεργασία BMAC.GR - eTiger
0 4725
Η εταιρεία μας «BMAC.GR I.K.E.» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία ETIGER “eTIGER Europe” κατασκευαστη ολοκληρωμένων συστημάτων συναγερμού και οικιακών..
10 Μαϊ Kαλωσοριζουμε το προγραμμα Bonus της AlphaBank
giorgos 0 4878
Καλωσορίζουμε το πρόγραμμα Bonus της Alphabank και προσφέρουμε σε ολους τους πελάτες μας 5000 Bonus πόντους στην πρώτη τους συναλλαγή ( online & onstore ).Για περισσότερες πληροφορίες και πακέτα π..
01 Σεπ Συνεργασια BMAC.GR -  ZMODO
giorgos 0 4316
Η εταιρεία μας «BMAC.GR I.K.E.» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία «Zmodo Technology Corporation Ltd», η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο συστημάτων ..
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά με Courier για όλες τις παραγγελίες άνω των 29 € και πληρωμή με κάρτα [ έκτος από τα ηλεκτροκίνητα scooter -πατίνια ]