Ωράριο λειτουργίας για τηλεφωνική επικοινωνία : Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 έως 15:30 || 231 220 90 91 || Για ώρες εκτός ωραρίου στείλτε μας μήνυμα εδώ

Συνεργάτες Χονδρικής

Πώς θα γίνετε συνεργάτης:

  • Αρχικά κάνετε εγγραφή νέου μέλους, επιλέγοντας τον σύνδεσμο "Δημιουργία Λογαριασμού" στο πάνω δεξιά τμήμα της σελίδας.
  • Εισάγετε τα πλήρη στοιχεία και τα στοιχεία τιμολόγησης, επιλέγοντας “Εταιρεία-Τιμολόγιο” στο πεδίο [Ομάδα Πελατών]
  • Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, θα λάβετε email επιβεβαίωσης στο οποίο θα πρέπει να μας στείλετε την έναρξη της επιχείρησης / εταιρείας σας με σκαναρισμένη την σφραγίδα της επιχείρησης, για να ενεργοποιηθεί ο λογαρισμός σας ως συνεργάτης χονδρικής.
  • Με την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας, θα έχετε πρόσβαση στις τιμές χονδρικής μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
  • Στους συνεργάτες χονδρικής παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή*, πιστωτική κάρτα ή τραπεζική κατάθεση.

Η διαδικασία εγγραφής και ενεργοποίησης είναι αυστηρά για επαγγελματίες του χώρου, για την διατήρηση της αξιοπιστίας των υπηρεσιών μας.

Όλοι οι νέοι πελατες χονδρικής θα πρέπει να πραγματοποιήσουν μία τουλάχιστον αγορά ώστε να γίνει ενεργοποίηση του λογαριασμού τους. Με τον τρόπο αυτό γίνεται ένας διαχωρισμός και διασφάλιση των τακτικών πελατών χονδρικής από τους ευκαιριακούς ( μία και μοναδική αγορά ). 

Η εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικά προϊόντα για τους συνεργάτες χονδρικής, διασφαλίζοντάς τους ανταγωνιστικές τιμές, καινοτόμα  προϊόντα και άρτια τεχνική υποστήριξη, με 4 σημεία πώλησης στην Ελλάδα.

 

*Συνεργάτες χονδρικής BMAC.GR που δεν θα παραλαμβάνουν το δέμα τους σε περίπτωση αντικαταβολής, ακύρωσης παραγγελίας ή σε περίπτωση που ο λογαρισμος ειναι σε αδράνεια για πανω απο 30 ημέρες θα πρέπει να πραγματοποιήσουν εκ νέου παραγγελία στην τιμή λιανικής για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός τους.

 

Οι πελάτες χονδρικής του PCSHOP  ( Αθήνα – Θεσσαλονίκη ) διατηρούν τους ορούς χρήσης του PCSHOP, ταυτόχρονα μπορούν να απευθύνονται για τεχνικά θέματα και service αναφέροντας πάντα ( τηλεφωνικά / email ) τον σειριακό αριθμό των προϊόντων που έχουν προμηθευτεί. Οι πελάτες χονδρικής του PCSHOP (CC-LIT Α.Ε ) έχουν την δυνατότητα να παραλάβουν τα προϊόντα τους 6 ημέρες την εβδομάδα (Δευτέρα – Σάββατο) από τα καταστήματα PCSHOP Αθήνα : Κισσάβου 2, ΤΚ: 183 46, Μοσχάτο και Θεσσαλονίκη :  Βόλου 5 από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το βράδυ ( Σάββατο 10:00 – 18:00 )