Δοκιμάζουμε τη νέα Κάμερα WOOX R4057

 

Χωρίς καλώδια!

Σκέφτεστε να βάλετε κάμερα σε σημείο που δεν υπάρχει παροχή ρεύματος ή το πέρασμα καλωδίου είναι ανέφικτο; Η WOOX δημιούργησε την κάμερα R4057 ακριβώς γι’αυτές τις περιπτώσεις. Χωρίς κανένα καλώδιο, λειτουργεί με δύο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και συνδέεται ασύρματα στο Wi-Fi του χώρου σας. 

 

Σχεδιασμός

Ανοίγοντας τη συσκευασία θα βρείτε την κάμερα με ζελατίνα προστασίας, αποσπώμενη βάση στήριξης, αντάπτορα φόρτισης και βίδες στερέωσης. Η κάμερα έχει ελαφριά κατασκευή και μοντέρνο design, με μαύρη γυαλιστερή πρόσοψη. 

 

 

Νυχτερινή λήψη

Με φακό Full HD 1080P και ένα ισχυρό υπέρυθρο LED, βλέπετε με κάθε λεπτομέρεια τον χώρο σας ακόμα και τη νύχτα σε συνθήκες απόλυτου σκοταδιού. Οι παρακάτω εικόνες έχουν τραβηχτεί μέσα από την εφαρμογή Woox Home σε αποθήκη με φως και χωρίς φως. 

 

 

Λειτουργίες

Το σημαντικότερο στοιχείο της κάμερας είναι ότι όλη η διαχείρισή της γίνεται μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο. 

Έχετε live εικόνα του χώρου από οποιοδήποτε μέρος κι αν βρίσκεστε, επιλέγοντας HD ανάλυση για μεγάλη ευκρίνεια ή βασική αν το δίκτυο έχει χαμηλή ταχύτητα.

✔ Στην αρχική οθόνη ενημερώνεστε για το υπόλοιπο της μπαταρίας της κάμερας, την ισχύ του σήματος, καθώς και να επιλέξετε να έχετε ήχο ή να μιλήσετε απευθείας μέσω του μικροφώνου. 

✔ Τοποθετώντας κάρτα SD εσωτερικά της κάμερας, μπορείτε να βλέπετε ό,τι βίντεο έχει καταγράψει, καθώς και να κάνετε απευθείας καταγραφή στη μνήμη του κινητού σας ή να τραβήξετε στιγμιότυπο.

✔ Σε περίπτωση που εντοπιστεί κίνηση, σας στέλνει απευθείας ειδοποίηση στο κινητό σας με αποστολή στιγμιότυπου.

 

 

Πού μπορεί να τοποθετηθεί;

Σε οποιοδήποτε μέρος χρειάζεται προστασία! Είτε πρόκειται για μπαλκόνι, αυλή, αποθήκη, είσοδο οικοδομής κ.τ.λ, η κάμερα τοποθετείται οπουδήποτε, με την μόνη προϋπόθεση να υπάρχει Wi-Fi για αποστολή ειδοποιήσεων.

 

 Βρείτε την εδώ → WOOX IP WIFI ΚΑΜΕΡΑ 1080P ΜΕ ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ ΗΧΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ - R4057