Menu
Το καλάθι

Ωράριο λειτουργίας για τηλεφωνική επικοινωνία : Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 έως 15:00 || 231 220 90 91 ||  Για ώρες εκτός ωραρίου στείλτε μας  μήνυμα εδώ.

WOOX Smart WiFi Σύστημα Χειρισμού Θερμοσίφωνα 25A έως 5750 watt- R4967-R

Hot
WOOX Smart WiFi Σύστημα Χειρισμού Θερμοσίφωνα 25A έως 5750 watt- R4967-R
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός προϊόντος: 098-030
49,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 39,52€

 

WOOX Smart WiFi Σύστημα Χειρισμού Θερμοσίφωνα 25A- R4967-R

Το σύστημα αποστέλλεται έτοιμο για χρήση με τα καλώδια τοποθετημένα πάνω του για την σταθεροποίηση και προσαρμογή στον ηλεκτρολογικό σας πίνακα με το σχέδιο εγκατάστασης στα ελληνικά. Το κάθε σύστημα ελέγχεται μεμονωμένα για ΚΑΘΕ πελάτη πριν την αποστολή, με έλεγχο του ρεύματος και της σύνδεσης στο WiFi. 

 

Δείτε το νέο μοντέλο OPCBC1MN ( Click εδω → https://www.bmac.gr/bmac_wifi_switch_40amp_din-rail.html ) 

 

Σετ χειρισμού θερμοσίφωνα WiFi εως 5750 Watt απομακρυσμένα μέσα από το κινητό! Το συστημα αυτο WiFi έχει σχεδιαστεί για να μετατρέπει εναν παραδοσιακό διακόπτη σε Wi-Fi Smart, για να χειρίζεστε τον θερμοσίφωνα  μέσω smartphone αλλα και τοπικα και χωρίς internet.

Ανοίξτε τον θερμοσίφωνα πριν επιστρέψετε στο σπίτι, μέσα από το smartphone σας απ’όπου κι αν βρίσκεστε, ορίστε την ώρα που θα ανοίξει, καθώς και την διάρκεια που θελετε να παραμείνει σε λειτουργία. 

Οι ρυθμίσεις αποθηκεύονται στον διακόπτη, ώστε σε περίπτωση απώλειας δικτύου(internet) οι ρυθμίσεις και οι χρονοδιακόπτες να παραμείνουν σε λειτουργία όπως ακριβώς τα έχετε ορίσει εσείς.

Μπορείτε να ορίσετε τον χρόνο λειτουργίας ώστε όταν ανοίγετε τον θερμοσίφωνα απο το smartphone σας ή κατευθείαν απο το πλήκτρο που βρίσκεται επάνω του(για περιπτωσεις απώλειας δικτύου) να κλείνει μετά από τον χρόνο που έχετε ορίσει εσείς (πχ. 20 λεπτά)  Με τον τρόπο αυτό. όσοι ειναι μέσα στο σπιτι και δεν έχουν προσβαση στην εφαρμογή του smartphone σας θα μπορούν να πατήσουν απλά το πλήκτρο για να ανοίξουν τον θερμοσίφωνα και αυτό θα κλείσει αυτόματα μετά από π.χ. 20λεπτά.

Κλείδωμα για παιδιά, μέσα από το μενού θα βρείτε την επιλογή για κλείδωμα της χειροκίνητης  ενεργοποίησης του διακόπτη.  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα ενοικιαζόμενα δωμάτια ( Airbnb ) Επιλέξτε μέσα απο μενού επιλογών  “Με Κλείδωμα πλήκτρου”

*Για ασφαλειοδιακόπτη με ένδειξη κατανάλωσης ρεύματος, προτείνουμε το προϊόν “WIFI Ασφαλειοδιακόπτης 1P Με Ένδειξη Κατανάλωσς Ρεύματος 40A- OPCBC1T” (σελίδα προϊόντος)*

Μίνι σχεδίαση

Ελαφρύ και διακριτικό, το σύστημα  θερμοσίφωνα είναι κατάλληλο για ηλεκτρικές συσκευές  (φωτιστικά οροφής, λάμπες, ανεμιστήρες, κλιματιστικά, καφετιέρες κλπ. εως 5750 Watt μεγιστο φορτίο ) 

Λειτουργίες

Φωνητικός έλεγχος - λειτουργεί με το Amazon Alexa (Echo και echo Dot) και το Google Assistant για φωνητικό έλεγχο (συσκευή Alexa και συσκευή Google Home πωλούνται ξεχωριστά) και IFTTT
 Χωρίς Hub - λειτουργεί με οποιοδήποτε δρομολογητή-Router  Wi-Fi 2.4Ghz χωρίς υπηρεσίες Hub ή συνδρομές
Απομακρυσμένη πρόσβαση - ελέγξτε τον διακόπτη από οπουδήποτε με το tablet ή το smartphone σας, χρησιμοποιώντας την δωρεάν εφαρμογή WOOX Home
Προγραμματισμός - προγραμματίστε τον διακόπτη να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί αυτόματα τον θερμοσίφωνα 
Προστασία - ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε τις συσκευές σας σε διαφορετικές χρονικές στιγμές για να δώσετε την εντύπωση ότι κάποιος βρίσκεται στο σπίτι
Αντικαταστήστε και αφαιρέστε τους παλιούς διακόπτες φωτισμού εύκολα και οικονομικά
Χειριστείτε πρίζες, λαμπτήρες ή ηλεκτρικές συσκευές από απόσταση
Λειτουργεί ως ασφάλεια για την προστασία των ηλεκτρικών κυκλωμάτων
Διακριτική τοποθέτηση σε τοίχο, ηλεκτρολογικό πίνακα ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο

Στη συσκευασία περιλαμβάνεται ρελέ ισχύος. Με την αγορά του προϊόντος, αποστέλλεται διάγραμμα σύνδεσης σε ηλεκτρολογικό πίνακα στα Ελληνικά.

Μερικές από τις βασικές λειτουργίες :

Χρονοδιακόπτης : Ωριαίος/ Ημερήσιος /Εβδομαδιαίος

Αντίστροφη μέτρηση : με επιλογή ώρας από τον χρήστη/τες

Ορισμός χρόνου λειτουργίας : Καταχωρήστε την επιθυμητή ώρα λειτουργίας κατά το άνοιγμα και ο θερμοσίφωνας θα κλείνει αυτόματα μετά την συμπλήρωση του χρόνου αυτού (είτε αν τον ανοίγετε χειροκίνητα είτε απομακρυσμένα από το Smartphone).

Πολλοί χρήστες : Μπορείτε να έχετε όσους χρήστες θέλετε και ο καθένας να έχει πρόσβαση με τον λογαριασμό του από το Smartphone στον θερμοσίφωνα και ταυτόχρονα να λαμβάνουν ειδοποίηση οι υπόλοιποι χρήστες αν ο θερμοσίφωνας ανοίγει ή κλείνει κάθε φορά που κάποιος το ενεργοποιεί απομακρυσμένα ή τοπικά με το πλήκτρο.

 

 

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Ετικέτες: Wi-Fi
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά με Courier για όλες τις παραγγελίες άνω των 29 € και πληρωμή με κάρτα [ έκτος από τα ηλεκτροκίνητα scooter -πατίνια ]