Πώς να έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω του MeShare

 

 

 

 

Η εφαρμογή MeShare ανανεώθηκε και σας προσφέρει μία πληθώρα λειτουργιών, όλες συγκεντρωμένες στο κινητό σας! Με το MeShare έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση στα αναλογικά συστήματα παρακολούθησης Zmodo.

 

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε βήμα-βήμα πώς να συγχρονίσετε το κινητό σας με το σύστημα ασφαλείας σας σε λίγα μόλις λεπτά:

 

Βήμα 1

 

Κατεβάζετε την εφαρμογή MeShare από το Play Store ή το App Store δωρεάν.

 

 

 

 

Βήμα 2

 

Δημιουργείτε λογαριασμό στην επιλογή Sign Up, εισάγοντας το email(προτείνεται) ή τον αριθμό τηλεφώνου σας και έναν κωδικό πρόσβασης. Ελέγξτε προσεκτικά αν έχετε συμπληρώσει σωστά το email σας, γιατί μόνο μ’αυτό θα μπορείτε να χειρίζεστε τον λογαριασμό σας.

 

 

 

 

Βήμα 3

 

Αφού συνδεθείτε, θα σας εμφανίσει κάποιες οδηγίες για τις δυνατότητες που προσφέρει η εφαρμογή. Για να προσθέσετε το σύστημά σας, πατήστε το πλήκτρο + που βρίσκεται στο επάνω δεξιά μέρος της εφαρμογής. Επιλέγετε τον τρόπο σύνδεσης  “Wireless Device and Smart kit” και στην συνέχεια τον τύπο της συσκευής σας (για αναλογικά σετ επιλέξτε το “Smart Kit” και για ασύρματες κάμερες “Wireless Device”).

 

 

 

 

 

Βήμα 4

 

 

Βάζετε σε λειτουργία την συσκευή σας και στη συνέχεια μέσα από την εφαρμογή την επιλέγετε από την λίστα. Στην επόμενη καρτέλα, της δίνετε την ονομασία που θέλετε και προσθέτετε έναν κωδικό ασφαλείας (προαιρετικό, μπορείτε να το παραλείψετε).

 

 

 

 

 

Βήμα 5

 

 

Μόλις ολοκληρωθούν τα προηγούμενα βήματα, έχετε πρόσβαση στις κάμερές σας απ’οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Επίσης, μπορείτε να διαχειρίζεστε τις ειδοποιήσεις που θα λαμβάνετε από τα συμβάντα ανίχνευσης κίνησης.

 

 

Σημείωση: Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη σύνδεση των καμερών, κατεβάστε την εφαρμογή Zsight, συνδεθείτε με τα ίδια στοιχεία χρήστη και συνδέστε το σύστημά σας μέσω της επιλογής “Search on LAN”. Στη συνέχεια, συνδεθείτε ξανά στο Meshare και θα έχετε πρόσβαση στις κάμερές σας.