Την δοκιμάσαμε και σας την παρουσιάζουμε!

 

Η Zmodo Sight 180 είναι από τα τελευταία μοντέλα που κυκλοφόρησε η Zmodo στην κατηγορία των IP καμερών και διαφέρει στο σχεδιασμό της από τις κλασικές κάμερες που τοποθετούνται εξωτερικά. Η κατασκευή της είναι εξαιρετικά λεπτή και μοντέρνα, καθώς προορίζεται κυρίως για εισόδους σπιτιών και καταστημάτων. 

 

 

 

 

Ανοίγοντας το κουτί, βρίσκουμε μαζί με την κάμερα το τροφοδοτικό, τις βίδες στερέωσης, ένα σπαστό κατσαβίδι, ένα μικρό αλφάδι και τις οδηγίες για την εγκατάστασή της. 

 

 

 

 

Πάμε τώρα στο ουσιαστικό κομμάτι, αυτό της παρακολούθησης μέσω της εφαρμογής! Κατεβάσαμε την εφαρμογή Zmodo στο smartphone μας. Είναι διαθέσιμη για λογισμικά Android και iOs. Αν δεν έχετε λογαριασμό, κάνετε register συμπληρώνοντας το τηλέφωνο ή το email σας (προτείνεται) και έναν κωδικό πρόσβασης. Αφού μπείτε στην εφαρμογή, θα προσθέσετε την νέα σας κάμερα μέσω Zink. Σας καθοδηγεί βήμα βημά τι πρέπει να κάνετε και σε λίγα λεπτά θα έχετε εγκαταστήσει την κάμερα. Στην πρώτη οθόνη εμφανίζεται η κάμερα μαζί με γενικές πληροφορίες. Στην επόμενη εικόνα βρίσκονται οι ρυθμίσεις της κάμερας, όπως η περιστροφή της εικόνας, διαχείριση κοινής χρήσης, ορισμός του πεδίου εντοπισμού κίνησης, ρύθμιση της ευαισθησίας της νυχτερινής λήψης και επιλογή υπηρεσίας Cloud για καταγραφή βίντεο (προαιρετικό).

 

 

 

 

 

 

Η κάμερα εκτός από παρακολούθηση, λειτουργεί και σαν συναγερμός, αφού σας ειδοποιεί σε περίπτωση που εντοπιστεί κίνηση στον χώρο που είναι τοποθετημένη. Φυσικά δεν χρειαζόμαστε όλες τις ώρες να μας ειδοποιεί, γι’αυτό και μπορείτε να επιλέξετε εσείς τον χρόνο που θα στέλνει ειδοποιήσεις. Όταν φεύγετε από το σπίτι, επιλέγετε το “Away” για να σας ενημερώνει ότι ανιχνεύτηκε κίνηση στην είσοδο ή στην αυλή σας. Επιστρέφοντας, επιλέγετε το “Home” για να σταματήσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις, όμως η εφαρμογή συνεχίζει να κρατάει ιστορικό. Η διαδικασία μπορεί να γίνεται και αυτόματα, προγραμματίζοντας τις ώρες και τις ημέρες, όπως φαίνεται παρακάτω.

 

 

 

 

Όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω, η κάμερα καλύπτει ένα πάρα πολύ μεγάλο κομμάτι του χώρου, καθώς ο φακός της έχει άνοιγμα 180 μοίρες. Κρατώντας το κινητό σας οριζόντια, μπορείτε να μετακινήσετε την εικόνα αριστερά και δεξιά, ενώ στρέφοντάς το κάθετα έχετε πλήρη εικόνα με δυνατότητα ζουμαρίσματος. Η ανάλυση του φακού είναι στα 1080P Full HD, γι’αυτό όταν μπείτε στην εφαρμογή επιλέξτε ανάλυση προβολής από LD σε HD.

 

 

 

 

Παρακάτω παραθέτουμε ένα βίντεο που κατέγραψε η κάμερα μέσα από την εφαρμογή της Zmodo.

 

 

Αφήστε μας το σχόλιό σας σχετικά με απορίες, εντυπώσεις ή προτάσεις για reviews άλλων προϊόντων που σας ενδιαφέρουν!