Το νέο μοντέλο της Zmodo ακούει στο όνομα Panda και διαθέτει μια σειρά από εξελιγμένες λειτουργίες, κάνοντας την παρακολούθηση του χώρου σας παιχνίδι. Με φακό Full HD 1080P, έχετε βίντεο υψηλής ευκρίνειας με δυνατότητα ζουμαρίσματος σε συγκεκριμένο σημείο. Το μεγάλο ατού της κάμερας είναι ο ευρυγώνιος φακός 140° που, σε συνδυασμό με την περιστροφική κίνηση 350°οριζόντια και 70° κάθετα, καλύπτει κάθε γωνία του χώρου στον οποίο είναι τοποθετημένη.

 

 

Το ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο της κάμερας, σας δίνει τη δυνατότητα να ακούτε οτιδήποτε συμβαίνει στο σπίτι, καθώς και να απαντάτε άμεσα με πεντακάθαρο και δυνατό ήχο. Ιδανικό για όσους έχουν κατοικίδια  και θέλουν να επιβάλλουν την τάξη στους μικρούς τους φίλους! Η νυχτερινή λήψη της κάμερας φτάνει μέχρι και τα 10 μέτρα απόσταση για παρακολούθηση όλο το 24ωρο.

 

 

 

 

Μέσα από την εφαρμογή Zmodo έχετε μία πληθώρα επιλογών για να χειρίζεστε την κάμερα από οπουδήποτε και να την προσαρμόσετε στις ανάγκες σας.

 

Μερικές από τις δυνατότητες που παρέχει η εφαρμογή είναι:

  • Ζωντανή παρακολούθηση
  • Περιστροφή της κάμερας οριζόντια και κάθετα
  • Playback (απαιτείται εγγραφή σε Cloud)
  • Λήψη ειδοποιήσεων ανίχνευσης κίνησης και δυνατότητα να προγραμματίζετε τις ώρες που θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις
  • Ρύθμιση της ευαισθησίας της νυχτερινής λήψης, του ρυθμού μετάδοσης βίντεο και της ποιότητας βίντεο.

 

Παρακάτω είναι ένα στιγμιότυπο μέσα από την εφαρμογή της κάμερας που τραβήχτηκε αυτόματα μετά από ανίχνευση κίνησης. Το βίντεο μερικών δευτερολέπτων αποθηκεύεται για μερικές ώρες και μπορείτε να το κατεβάσετε και να το αποθηκεύσετε στο κινητό σας.