Ωράριο λειτουργίας για τηλεφωνική επικοινωνία : Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 έως 15:30 || 231 220 90 91 || Για ώρες εκτός ωραρίου στείλτε μας μήνυμα εδώ

Συναγερμοί eTiger

Συναγερμοί eTiger
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

eTiger Aσύρματο Πληκτρολόγιο Συναγερμού - ES-K1A

Aσύρματο Πληκτρολόγιο Συναγερμού Εξασφαλίστε ακόμα μεγαλύτερη προστασία στο χώρο σας με το ασύρματο πληκτρολόγιo ES-K1A. Ιδανικό για όλους τους συναγερμούς eTiger. Η χρήση ασύρματου πληκτρολογίου συμβάλει στην προστασία της κεντρικής μονάδας από πιθανή προσπάθεια βίαιης απομάκρυνσης ή καταστροφής της, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να την τ..

39,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 31,45€

eTiger Aσύρματος Ανιχνευτής Καπνού (Smoke Detector) - ES-D5B

Ασύρματος Ανιχνευτής Καπνού Προστατεύστε το σπίτι σας και την οικογένεια σας. Συνδέστε τον ανιχνευτή καπνού ES-D5B στο σύστημα συναγερμού σας και λάβετε SMS κάθε φορά που εντοπίζεται καπνός.Ο ανιχνευτής μπορεί να συνδεθεί στη ζώνη 24h του πίνακα συναγερμού σας, έτσι ώστε να παραμένει ενεργός και όταν ο πίνακας είναι αφοπλισμένος. Λειτουργε..

39,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 31,45€

eTiger NEA Aσύρματη Mαγνητική Eπαφή πόρτας/παράθυρου- ES-D3D

ΝΕΑ eTiger Aσύρματη Mαγνητική Eπαφή πόρτας/παράθυρου Η νέα μαγνητική επαφή της eTiger είναι πιο μικρή και πιο εύχρηστη, χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό της. Προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε κούφωμα πόρτας ή παραθύρου, χάρη στις βάσεις εξισορρόπησης τριών επιπέδων που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Η εγκατάσταση γίνεται μέσα σε ελάχιστα λεπτ..

19,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,32€

eTiger RFID πληκτρολόγιο για τους συναγερμούς eTiger- ES-DLA-05 ANAMENETAI

eTiger RFID πληκτρολόγιο για τους συναγερμούς eTiger- ES-DLA-05

eTiger πληκτρολόγιο για απενεργοποίηση των συναγερμών eTiger με μπρελόκ RFID. Χαρακτηριστικά Ασύρματη συχνότητα: Κωδικοποιημένη 433MHz Απόσταση μετάδοσης: 20 μέτρα (σε ανοιχτό χώρο) Τροφοδοτικό Πληκτρολόγιο: 1x CR2477 3V (συμπεριλαμβάνεται) Ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας Έως 60 χρήστες με ασφαλή σύνδεση Εγκατάσταση σε λίγα λεπτά Πληκτρολόγι..

19,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,32€

eTiger S3b Ασύρματο Σύστημα Συναγερμού με Σειρήνα, Πληκτρολόγιο και Ανιχνευτή καπνού - S3BS-SET1

eTiger S3b Ασύρματο Σύστημα Συναγερμού με 11 περιφερειακά Κρατήστε στα χέρια σας τον έλεγχο του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, 24 ώρες το 24ωρο όπου κι αν βρίσκεστε, με το εξελιγμένο σύστημα ασύρματου συναγερμού eTiger S3 GSM. Απλός και φιλικός στη λειτουργία του, χάρη στο πάνελ αφής και την τεχνολογία σάρωσης RFID, για να χειρίζονται τ..

304,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 245,16€

eTiger S4-C Ασύρματο Σύστημα Συναγερμού με Σειρήνα, Πληκτρολόγιο και Ανιχνευτή καπνού - S4-C-SET1

eTiger S4-C Ασύρματο Σύστημα Συναγερμού με Σειρήνα, Πληκτρολόγιο και Ανιχνευτή καπνού Κρατήστε στα χέρια σας τον έλεγχο του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, 24 ώρες το 24ωρο, όπου κι αν βρίσκεστε με το εξελιγμένο σύστημα ασύρματου συναγερμού eTiger S4 GSM και PSTN σε μια συσκευή. Απλός και φιλικός στη λειτουργία και με μοντέρνο ..

349,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 281,45€

eTiger Secual Box WiFi / GSM Ασύρματο Σύστημα Συναγερμού- ESB-WS1A

Secual Box Wifi / GSM Σύστημα Συναγερμού Νέο Wi-Fi / GSM Σύστημα Συναγερμού με την αξιοπιστία της eTiger! Προστατέψτε το σπίτι σας με τον πιο απλό τρόπο, απ’όπου κι αν βρίσκεστε. Το Secual Box συνδυάζει την ευκολία χρήσης ενός WiFi συστήματος συναγερμού και την αξιόπιστη επικοινωνία μέσω SMS και τηλεφωνικής κλήσης, ..

179,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 144,35€

eTiger Αισθητήρας κίνησης (ραντάρ) εσωτερικού χώρου- ES-D1A

Εξελιγμένος Αισθητήρας Κίνησης (ραντάρ) εσωτερικού χώρου. Ανιχνεύει κάθε κίνηση στο χώρο και ενημερώνει ασύρματα την κεντρική μονάδα. Λειτουργεί με 2 μπαταρίες ΑΑ και σας ειδοποίει πριν εξαντληθεί η ενέργεια τους. Διαθέτει σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας. Εύκολη τοποθέτηση, χωρίς καλώδια, χωρίς μερεμέτια. Εσωτερική ενσωματωμένη κεραία. ..

24,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 19,35€

eTiger Αισθητήρας κίνησης εσωτερικού χώρου + κατοικίδιων - ES-D2A

Εξελιγμένος Αισθητήρας Κίνησης (ραντάρ) εσωτερικού χώρου Ανιχνεύει κάθε κίνηση στο χώρο και ενημερώνει ασύρματα την κεντρική μονάδα. Ο αισθητήρας ES-D2A είναι το ιδανικό αξεσουάρ για οικιακό χώρο με κατοικίδιο: ανιχνεύει κάθε κίνηση αλλά δεν ενεργοποιείται όταν περάσει η γάτα ή ο σκύλος σας(βάρος μέχρι 25kg). Λειτουργεί με 2 μπαταρίες Α..

26,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 21,37€

eTiger Αναμεταδότης Σήματος- ES-SR1 neo

Ο αναμεταδότης σήματος ES-SR1 της eTiger, επεκτείνει την απόσταση μετάδοσης του συστήματος συναγερμού σας εώς και 80 μέτρα (σε ανοιχτό χώρο). Είναι ιδανικό για μεγάλους χώρους όπου τα περιφερειακά eTiger βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση από τον πίνακα ελέγχου του συναγερμού. Διαθέτει LED ενδείξεων. Μπορει να συνδεθεί σε θύρα USB για φόρτιση, ή σε π..

21,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,94€

eTiger Ανιχνευτής αερίου/CO2- ES-D6A

eTiger Ανιχνευτής αερίου/CO2- ES-D6A Ο eTiger ES-D6A είναι ένας ανιχνευτής αερίου εσωτερικού χώρου, για ανίχνευση διαρροών αερίου. Χρησιμοποιεί υψηλής ευαισθησίας αισθητήρα αερίου με χαρακτηριστικά σταθερής απόδοσης και με χαμηλή απόκλιση ευαισθησίας. Όταν ανιχνευτεί διαρροή αερίου που αγγίζει τα μη φυσιολογικά επίπεδα ασφαλείας, σας ειδοπο..

29,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 23,39€

eTiger Ανιχνευτής Κίνησης 360° - ES-CM1

O νέος ανιχνευτής κίνησης της eTiger ES-CM1 σας παρέχει ασφάλεια 360ο , με ακτίνα σάρωσης έως και 8 μέτρα. Καλύψτε όλο τον χώρο με μεγάλη ακρίβεια ανίχνευσης κίνησης. ..

29,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 23,79€

eTiger Ανιχνευτής κίνησης κουρτίνας- ES-D8A

eTiger Εσωτερικός Ανιχνευτής Κίνησης Κουρτίνας #Νέος eTiger ασύρματος ανιχνευτής κίνησης κουρτίνας με γωνία ανίχνευσης 110° και απόσταση ανίχνευσης 8μ-12μ. Ειδοποιηθείτε άμεσα για τυχόν παραβιάσεις πριν να σημειωθεί εισβολή στον χώρο σας. Είναι εύκολος και ευέλικτος στην εγκατάσταση, χάρη στον βραχίονα που περιλαμβάνει. Διαθέτει υπέρυθ..

20,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,13€

eTiger Ανιχνευτής Νερού- ES-D7A

eTiger Ανιχνευτής Νερού Εξαιρετικά αξιόπιστος και εύκολος στην τοποθέτηση, ο ES-D7A ανιχνεύει αποτελεσματικά το νερό με εξελιγμένη τεχνολογία ανίχνευσης, στέλνοντας άμεσα ειδοποιήση στο σύστημα συναγερμού σας. Ιδανικό για τοποθέτηση σε κουζίνες, μπάνια, υπόγεια, αποθήκες και μέρη με αυξημένο κίνδυνο πλημμυρίσματος. Λειτουργεί με τα μοντέλα τ..

25,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 20,16€

eTiger Ανιχνευτής Παραβίασης Τζαμιού- ES-D9A ANAMENETAI

eTiger Ανιχνευτής Παραβίασης Τζαμιού- ES-D9A

eTiger Ανιχνευτής Παραβίασης Τζαμιού Ο ανιχνευτής παραβίασης τζαμιού ES-D9A επικοινωνεί ασύρματα με τον πίνακα του συναγερμού σας και δίνει σήμα παραβίασης όταν ανιχνευτεί θραύση τζαμιού σε απόσταση ως και 6 μέτρα. Ιδανικός για τοποθέτηση σε καταστήματα με τζαμαρία και οικιακούς χώρους. Χαρακτηριστικά: - Εντοπίζει τη δόνηση σε παρ..

19,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,32€