Επιστροφές προϊόντων
Ωράριο λειτουργίας για τηλεφωνική επικοινωνία : Δευτέρα - Παρασκευή 09:30 έως 16:00 || 231 220 90 91 ||

Όροι Επιστροφών

1.Ακύρωση Παραγγελίας

 

Υπάρχει η δυνατότητα ακύρωσης μιας παραγγελίας ή μέρους αυτής, για όσο διάστημα δεν έχει εκτελεστεί. Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει με την BMAC.GR για να πραγματοποιηθεί η ακύρωση. Διαφορετικά θα πρέπει να προχωρήσει στη διαδικασία επιστροφής προϊόντων.

 

2.Επιστροφές προϊόντων ( ACS Courier / Γενική ταχυδρομική 

 

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει το προϊόν, σύμφωνα με το Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη(κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. 
Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα παράδοσης-επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.
Τα προϊόντα σε κάθε περίπτωση πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παραδόθηκαν στον πελάτη και να συνοδέυονται με όλα τα έγγραφα που είχε κατά την παράδοσή του.

Τα προϊόντα που έχουν “Δωρεάν μεταφορικά” σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων – πίστωσης τους θα χρεώνονται το κόστος αποστολής που είχε επιβαρυνθεί αρχικά η εταιρεία. 

Προϊόντα που έχουν ανοιχτεί και δοκιμαστεί απο πελάτη στα οποία η εταιρεία παρείχε τεχνική υποστήριξη δεν μπορούν να επιστραφούν εφόσον δεν παρουσιάζουν τεχνική βλάβη – ελάττωμα.

Όλα τα προϊόντα θα πρέπει να παραδίδονται στην έδρα της εταιρείας, η εταιρεία δεν αναλαμβάνει την ευθύνη ούτε έχει την υποχρέωση να παραλαμβάνει δέματα η εμπορεύματα εκτός των προαναφερθέντων συνεργαζόμενων εταιρειών ταχυμεταφοράς ( πχ. ΕΛΤΑ )

3.Επιστροφές εντός εγγύησης ή βλάβης  


Κατά τον ίδιο τρόπο ακολουθείται και η διαδικασία επιστροφής σε περίπτωση βλάβης του προϊόντος όταν αυτό είναι εντός εγγυήσεως. Αρχικά πραγματοποιείται έλεγχος από το κατάστημα και η αντικατάσταση γίνεται με έξοδα αποστολής που επιβαρύνουν τον καταναλωτή. Υποχρέωση του καταναλωτή είναι η συμπλήρωση της φόρμας επιστροφής μέσα από την ιστοσελίδα.

 

4. Επιστροφές εκτός εγγύησης 

 

Η διαδικασία επιστροφής σε περίπτωση βλάβης του προϊόντος όταν αυτό είναι εκτός εγγυήσεως, θα πρέπει πρώτα να υπάρχει συνεννόηση -επικοινωνία με το κατάστημα, ώστε να διαπιστωθεί αν το προϊόν μπορεί να επισκευαστεί. Η αποστολή και η επιστροφή του/των προϊόντων γίνεται με έξοδα αποστολής που επιβαρύνουν τον καταναλωτή. Υποχρέωση του καταναλωτή είναι η συμπλήρωση της φόρμας επιστροφής μέσα από την ιστοσελίδα.

 

Όλες οι επιστροφές γίνονται με την ACS Courier / Γενική ταχυδρομική (εκτός αν προηγηθεί συνεννόηση με το κατάστημα). 

 

5.Επιστροφές χρημάτων ( εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς) 

 

Αν ο πελάτης δεν επιθυμεί την αντικατάσταση του προϊόντος αλλά την επιστροφή του, τότε η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται στον πελάτη με τρόπο αντίστοιχο με αυτόν που πλήρωσε.
Απαραίτητη προϋπόθεση το προϊόν να έχει παραληφθεί και ελεγχθεί από την BMAC.GR για το κατά πόσο πληρεί τις προϋποθέσεις επιστροφής.

Τα προϊόντα που έχουν “Δωρεάν μεταφορικά” σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων – πίστωσης τους θα χρεώνονται το κόστος αποστολής που είχε επιβαρυνθεί αρχικά η εταιρεία.