Νέα! BMC Fisheye Κάμερα Ασφαλείας 4MP με πανοραμική κάλυψη 360°

 

Πρακτική, κομψή και με προηγμένες λειτουργίες, η νέα κάμερα Fisheye της BMC ήρθε για να καλύψει τις ανάγκες του οικιακού και επαγγελματικού σας χώρου. Με φακό SONY CMOS και ανάλυση 4MP (μεγαλύτερη από Full HD), καταγράφετε κάθε λεπτομέρεια με εξαιρετική ευκρίνεια. 

 

 

Μόνο με μία κάμερα έχετε πλήρη κάλυψη και εικόνα του χώρου σας, χάρη στην πανοραμική της λήψη 360°. Η βιδωτή, σταθερή της βάση βοηθάει στην εύκολη τοποθέτησή της, τόσο σε οροφή όσο και σε τοίχο κάθετα. Ο σκελετός της κάμερας είναι κατασκευασμένος από στιβαρό , μεταλλικό υλικό για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και διάρκεια ζωής. 

 

 

Η απόσταση της νυχτερινής της λήψης μπορεί να φτάσει εώς και τα 20 μέτρα ακόμη και σε απόλυτο σκοτάδι. Διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο για να έχετε αμφίδρομη επικοινωνία ανά πάσα στιγμή. Η είσοδος κάρτας SD, σας δίνει τη δυνατότητα να καταγράφετε οτιδήποτε συμβαίνει στον χώρο σας απευθείας στην κάμερα. 

 

Τα πλεονεκτήματά της όμως, δεν σταματούν εδώ… 

 

Χάρη στην εφαρμογή για smartphones και tablets, έχετε τον έλεγχο της ασφάλειάς σας από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε! Η κάμερα περιέχει αισθητήρα που εντοπίζει τις κινήσεις στον χώρο σας όταν απουσιάζετε, ειδοποιώντας σας άμεσα με την λήψη στιγμιότυπου και αποστολή στο κινητό σας.

 

Η κάμερα έρχεται με τεχνολογία PoE, για μεταφορά βίντεο και τροφοδοσίας μέσα από ένα και μόνο καλώδιο. Ένα καλώδιο = λιγότερα μαστορέματα! Όμως δεν σας περιορίζει σ’αυτό… Περιλαμβάνει και καλώδιο ομοαξωνικό, για να μπορεί η κάμερα να συνδεθεί σε καταγραφικό, αναβαθμίζοντας ένα υφιστάμενο σύστημα παρακολούθησης.

 

 

Αν λοιπόν αναζητάτε μία εύκολη, ποιοτική λύση για την προστασία της επιχείρησης ή της περιουσίας σας, η κάμερα BMCES600 είναι σχεδιασμένη ειδικά για εσάς!

 

Βρείτε την στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα →