Σχετικά με μας
Ωράριο λειτουργίας για τηλεφωνική επικοινωνία : Δευτέρα - Παρασκευή 09:30 έως 16:00 || 231 220 90 91 ||

Σχετικά με μας

Η εταιρεία  BMAC.GR ΙΚΕ είναι μια ελληνική ταχεία αναπτυσσόμενη εταιρεία στον κλάδο ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας – εποπτείας χώρων και καινοτόμων οικιακών αυτοματισμών. Η εταιρεία παρέχει αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις (DIY) τόσο στους τελικούς χρήστες όσο και στους επαγγελματίες της αγοράς.

Έχοντας σαν βασικό της άξονα την τεχνολογική υπεροχή,  η εταιρεία εισάγει και αντιπροσωπεύει καινοτόμα προιοντά συστημάτων ασφαλείας από ξένους οίκους ως επίσημος  διανομέας τόσο στην Ελλάδα και Κύπρο όσο και στα υπόλοιπα κράτη της Ευρωπαϊκής ένωσης,  εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα για το δίκτυο διανομής της, την τεχνική υποστήριξη ( Service )  των προϊόντων αυτών.

 

Με  έδρα την Αλεξανδρούπολη (Ψαρών 12 – ΤΚ 68100) ως  φυσικό κατάστημα – έκθεση προϊόντων και με ένα εκθεσιακό καταστήμα στη Θεσσαλονίκη, παρέχει την δυνατότητα στους ενδιαφερομένους πελάτες να δουν και να ενημερωθούν από κοντά για τα καινοτόμα προϊόντα ασφάλειας και αυτοματισμών. 

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Όλα μας τα προϊόντα έχουν χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας, προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες, ώστε να νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια. 

 

Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη επίσημα στο ΓΕΜΗ (αρ. 139652321000) με ΑΦΜ 800753792.