Ωράριο λειτουργίας για τηλεφωνική επικοινωνία : Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 έως 15:30 || 231 220 90 91 || Για ώρες εκτός ωραρίου στείλτε μας μήνυμα εδώ

Access Control

Access Control
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

eTiger RFID Αδιάβροχο πληκτρολόγιο για κλειδαριές eTiger- ES-DLA-04

Νέο αδιάβροχο πληκτρολόγιο με λειτουργία RFID από την eTiger. Ξεκλειδώνει γρήγορα και με εξαιρετική ασφάλεια τις κλειδαριές ασφαλείας eTiger. Δυνατότητα ξεκλειδώματος με RFID μπρελόκ ή πληκτρολόγηση κωδικού ασφαλείας. Με βαθμό στεγανότητας IP65, μπορεί να τοποθετηθεί σε εξωτερικό χώρο. Λειτουργεί με μπαταρία και σε συνδυασμό με τους SECUAL συναγε..

65,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 52,42€

eTiger RFID μπρελόκ για τα πληκτρολόγια των κλειδαριών eTiger- ES-T2A ANAMENETAI

eTiger RFID μπρελόκ για τα πληκτρολόγια των κλειδαριών eTiger- ES-T2A

eTiger RFID μπρελόκ συμβατό με τα πληκτρολόγια κλειδώματος SECURE D1 / D2 / D3 για ανέπαφη απενεργοποίηση. Ελαφριά κατασκευή, μπορεί να τοποθετηθεί στο μπρελόκ των κλειδιών σας για να το έχετε παντού μαζί σας. Ιδανικό για όλα τα μέλη της οικογένειας, αφού με ένα πέρασμα και χωρίς την απομνημόνευση κωδικών, μπορούν να έχουν πρόσβαση στον οικιακό σας..

9,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,98€

eTiger RFID Πληκτρολόγιο με αποτύπωμα για κλειδαριές eTiger- ES-DLA-03

Νέο RFID πληκτρολόγιο με ανάγνωση δακτυλικού αποτυπώματος από την eTiger. Ξεκλειδώνει γρήγορα και με εξαιρετική ασφάλεια τις κλειδαριές ασφαλείας eTiger. Δυνατότητα ξεκλειδώματος με RFID μπρελόκ, δακτυλικό αποτύπωμα ή πληκτρολόγηση κωδικού ασφαλείας. Λειτουργεί με μπαταρίες ΑΑΑ και σε συνδυασμό με τους SECUAL συναγερμούς S5/S6/Secual Hub/Secual Bo..

88,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 70,97€

eTiger Ασύρματη Κλειδαριά Ασφαλείας - ES-DLS-02 ANAMENETAI

eTiger Ασύρματη Κλειδαριά Ασφαλείας - ES-DLS-02

eTiger Ασύρματη Κλειδαριά Ασφαλείας - ES-DLS-02 Η κλειδαριά eTiger διαθέτει ένα ενισχυμένο έμβολο ανοξείδωτου χάλυβα, που εμποδίζει την μετακίνηση, την φθορά ή την παράκαμψή του. Έτσι διασφαλίζετε ότι η πόρτα σας δεν μπορεί να παραβιαστεί με κανένα τρόπο. Το σύστημα της κλειδαριάς είναι σχεδιασμένο ώστε να μην χρειάζονται τεχνικές επεμβάσει..

150,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 120,97€

eTiger Ασύρματη κλειδαριά ασφαλείας από ανοξείδωτο χάλυβα με δύο τηλεχειριστήρια - ES-DLS-01

eTiger Ασύρματη κλειδαριά με δύο τηλεχειριστήρια- ES-DLS-01 Η κλειδαριά eTiger διαθέτει δύο ενισχυμένα έμβολα από ανοξείδωτο χάλυβα, που εμποδίζει την μετακίνηση, την φθορά ή την παράκαμψή τους. Έτσι διασφαλίζετε ότι η πόρτα σας δεν μπορεί να παραβιαστεί με κανένα τρόπο. Το σύστημα της κλειδαριάς είναι σχεδιασμένο ώστε να μην χρειά..

155,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 125,00€

eTiger Ασύρματο σετ κλειδαριάς ασφαλείας με βιομετρικό πληκτρολόγιο δακτυλικών αποτυπωμάτων - ES-DL02

eTiger Ασύρματη κλειδαριά με πληκτρολόγιο δαχτυλικών αποτυπωμάτων Η κλειδαριά eTiger διαθέτει δύο ενισχυμένα έμβολα από ανοξείδωτο χάλυβα, που εμποδίζουν την μετακίνηση, την φθορά ή την παράκαμψή τους. Έτσι διασφαλίζετε ότι η πόρτα σας δεν μπορεί να παραβιαστεί με κανένα τρόπο από την εξωτερική πλευρά. Το σύστημα της κλειδαριάς είν..

215,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 173,39€

eTiger Ασύρματο σύστημα κλειδαριάς ασφαλείας με εξωτερικό πληκτρολόγιο - ES-DL03

eTiger Ασύρματο σύστημα κλειδαριάς με εξωτερικό πληκτρολόγιο - ES-DL03 Η κλειδαριά eTiger διαθέτει ένα ενισχυμένο έμβολο ανοξείδωτου χάλυβα, που εμποδίζει την μετακίνηση, την φθορά ή την παράκαμψή του. Έτσι διασφαλίζετε ότι η πόρτα σας δεν μπορεί να παραβιαστεί με κανένα τρόπο. Το σύστημα της κλειδαριάς είναι σχεδιασμένο ώστε να μην χρειάζο..

185,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 149,19€

eTiger Τηλεχειριστήριο για κλειδαριά- ES-RC03

eTiger Τηλεχειριστήριο για κλείδωμα/ξεκλείδωμα των κλειδαριών SECUAL D1 / D2 / D3. Λειτουργεί με μπαταρία λιθίου και μεταφέρεται εύκολα μαζί με τα κλειδιά σας. ..

15,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,10€